La Titaranya ja és una realitat

S’inaugura Ca Robusté, la primera promoció d’habitatge cooperatiu de La Titaranya SCCL de Valls

Valls, 04/11/2023. La cooperativa d’habitatges La Titaranya ha inaugurat aquest dissabte la seva primera promoció d’habitatge cooperatiu i locals socials a Ca Robusté, un edifici patrimonial del segle XIII catalogat com a Bé Cultural d’Interès Local, que ha estat restaurat completament per donar-li nous usos.

Concretament, s’hi ubiquen 7 habitatges de protecció oficial, una oficina, una botiga i un local comunitari, que donen cabuda a habitants, entitats i cooperatives, ja que el projecte de La Titaranya no és només fer habitatge sinó la recuperació física i social del Centre Històric de Valls. És per això que aquesta aliança d’agents molt diversos ha engegat projectes com La Comunalitat de Valls, que compta amb línies de treball d’activació comercial, masoveria urbana, esport popular, educació i formació, entre d’altres.

La Titaranya continuarà properament amb una segona promoció d’aproximadament 16 habitatges i diversos locals socials als números 14, 16 i 18 del C/dels Metges.

Vídeo-resum de la inauguració

Leave a Reply